Na de uitvaart

Ook na de uitvaart kunt u altijd bij Hess terecht voor informatie en advies. Hess zorgt rondom de uitvaart altijd voor een nazorginformatie met alle relevante zaken die geregeld moeten worden, zoals boekjes met zakelijke adviezen, informatie over gedenktekens of asbestemmingen en actuele contactgegevens van bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen.

 

 

Rouwen en verlies verwerking

Naast het zakelijke dat geregeld moet worden is er natuurlijk nog veel meer de emotionele kant. Juist als de uitvaart voorbij is keert de stilte weer en komen de emoties
vaak los. De één kan daarvoor bij een patoraal werker terecht, de volgende wil graag nog eens met de nazorgmedewerker van Hess praten.

 

Maar als u met vragen blijft zitten, neem dan eens contact op met het Landelijk Steunpunt Rouw (LSR) in Amersfoort.

Voor een luisterend oor of informatie en advies kunt u terecht bij het Rouwzorgloket.

 

U kunt het LSR bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur op telefoonnummer: 033 - 461 68 96.

Ook kunt u uw vraag per e-mail sturen naar hulpvraag@landelijksteunpuntrouw.nl. Of kijk op www.landelijksteunpuntrouw.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En ik dan?

Nu de uitvaart voorbij is heeft u gemerkt hoeveel er op u af komt. Wellicht heeft u daarom juist nu de wens voor u zelf alles eens op een rij te zetten.

Kijk dan eens op de pagina "voorzorg" wat u allemaal zelf nu al kunt regelen en vastleggen. Ook daar helpen wij u natuurlijk graag verder bij.

 

Vul bijvoorbeeld zelf eens de Wilsbeschikking in. of laat ons eens vrijblijvend naar uw uitvaarpolissen kijken. Bent u voldoende verzekerd - als u tenminste verzekerd wilt zijn?

Of wilt u (als laatst overgeblevene) uw wensen en de regeling van de nalatenschap notarieel vastgelegd hebben? Ook daar hebben wij voor u betrouwbare adressen voor.

 

Bel ons gerust voor een afspraak:

010 - 418 23 33. Het verplicht u tot niets.

 

DAG EN NACHT 7 dagen per week

Uitvaartverzorging Hess bv

Telefoon 010 - 418 23 33

Fax 010 - 458  54 48

uitvaartzorg@hess.nl

 

Postbus 8112

3009 AC Rotterdam

 

Bank NL30RABO 0152 0670 94

KvK 241 722 52

 

Like Hess uitvaartzorg

Rouwcentrum De Meidoorn

Meidoornsingel 50

3053 BS Rotterdam

Rouwcentrum Overschie

Hoornsingel 10

3042 NL Rotterdam

Rouwcentrum Hess

Reigerlaan 195

2903 LG Capelle aan den IJssel

 

Like Rouwcentrum Hess